ho_schouten_header_lokatie

ONS BEDRIJF

Schouten BV handelt en produceert  sinds 1984 landbouw sorteerinstallaties. Door de jaren heen is het aanbod verbreed en leveren en ontwikkelen we ook veel aan andere sectoren zoals de industrie, de tuinbouwsector en bijvoorbeeld luchthavens.

De werkzaamheden van Schouten lopen uiteen van het produceren van een transportband tot het plaatsen van complete installaties. Een voorbeeld hiervan is luchthaven Schiphol, waarvoor wij (namens ZS Logistiek) honderden RVS transportbanden hebben geproduceerd. Wij bouwen constructies in de grootste diversiteit.

Meer weten of een keer brainstormen? Neem gerust contact op en maak kennis.

WAT DOEN WIJ

Nieuwe logistieke systemen ontwikkelen
Bestaande machines met maatwerk aanpassingen
Handel in machines

CONTACTPERSONEN

Boy Schouten
Verkoop

Het is mooi om het bedrijf te  zien groeien tot wat we nu allemaal bedenken en maken voor de industrie-, en landbouwmarkt. Het leukste vinden wij de  maatwerk oplossingen samen met de klant en ons team bedenken en uitvoeren.

@boyschouten

Irma Schouten
Administratie

Als spil in het bedrijf HO Schouten ken ik alle agenda’s van de heren en sta ik u graag te woord voor het maken van een afspraak of handel ik de administratieve en praktische randzaken af omtrent de projecten die hier lopen.

@irmaschouten